top of page

Om oss

Her kan du bli litt bedre kjent med oss og hva vi gjør.

VÅR HISTORIE

Vi har lenge hatt lyst å kunne tilby Narvik opplevelser til sjøs. I over 15 år har vi drevet med turistvirksomhet i form av sightseeing med båt og rorbuer i Lofoten. Vi har sett en enorm positiv respons, og vi ser også stor interesse for tilbudet i Narvik. Vi er godt kjent planlegging av større arrangementer for ulike grupper, enten det er private gruppeturer, firmaturer eller sightseeing med turister.

 

Vår beliggenhet i Narvik gjør at vi kan organisere korte og lange turer, overnatting, mat og aktiviteter for opptil 50 personer. Vi har tett samarbeid med lokale aktører for overnatting og opplevelser i nærområdet.

Velkommen på tur med Rib Narvik

DSC07855_edited.jpg
IMG_2820.HEIC

Adventures at sea

På våre båtturer kan du oppleve nord-norges vakre natur på en moro og spennende måte!

I naturskjønne omgivelser får du interessante fortellinger, fun-facts og historier om området kombinert med fartsfylte etapper. Vi tilpasser fart og utfordring etter deres ønske.

Safety First

Vårt fokus er alltid på trivsel og sikkerhet. Rib er en meget stabil og sikker båt, med robust skrog, tykke pongtonger og store motorer. Våre sjåfører kjenner fjorden, er godt skolert, har stort fokus på sikkerhet og har utstyr som egner seg for all slags vær og føre. Alle deltagere får flytedresser, vester, briller, luer og votter. 

IMG_3267 2.HEIC

Møt sjåførene

Rib Narvik ble etablert av far og sønn, Roger og Joakim. Begge har mange nautiske mil bak seg i sjøveien i Ofoten og Lofoten, samt mange års erfaring med å tilby opplevelser og aktiviteter til sjøs gjennom Risvær Brygger i Lofoten

Joakim Eilertsen

Med erfaring til sjøs siden han var liten guttunge har Joakim alltid fokus på trivsel og sikkerhet. Han har matrosfagbrev fra Kystvakta og jobber til daglig på servicebåt i Ballangen Sjøfarm. Hans gode humør er smittsomt, og han kan krydre turen med spennende historier og kystkultur.

  • Facebook
IMG_2862_jpg.JPG
Roger Jensen

Mange kjenner han fra Risvær Brygger, eller som tanntekniker. Roger han har lang fartstid innenfor båtmiljøet, og er eksperten på å organisere arrangementer for gjester og passasjerer.

Roger Jensen.png
bottom of page