top of page

Rib opplevelser

Noen av våre spennende og populære turer.

IMG_2820.HEIC
IMG_2820.HEIC

Sør-Skjomen

En av våre mest populære turer er vakre sør-skjomen. Innløpet til fjorden strekker seg ca 25 km med høye granittfjell som går ned i havet. Her er sjansen for å oppleve havørn og niser stor. I tillegg vil du få mulighet til å se hvor det finnes helleristninger, ubåtbase fra andre verdenskrig, og Norges største isbre, Frostisen.

Minst 6 personer
Kr 1.450 per pers
DSC07878.ARW

Rombaken

Rombaken er en fjordarm av Ofotfjorden som strekker seg omtrent 20 kilometer inn til fjordbunnen med stupbratte fjell og vakre fossefall innover fjorden.

 

Historien til området er unik, og kontrastene er store. I spektakulære omgivelser finner du kulturminner fra Rallartiden, samtidig som verdens mest moderne tog ruller på jernbanen langs fjellet. Her er det muligheter for å gå norge på tvers, kombinere togtur, og oppleve den kjente Svarta Bjørn-marsjen om sommeren.

Minst 6 personer
Kr 1.450 per pers
DSC07878.ARW
IMG_3157.heic
IMG_3157.heic

Risvær bygger

Risvær brygger er en av Lofotens gjemte perler. Den bilfrie øya ligger 54 nautiske mil fra Narvik, og har en fin marina som er populær blant båtfolket. Her finnes det åpen kafé, overnattingsmuligheter i moderne rorbueleiligheter, lekeplass for barn, badestamp, og utleie av utstyr som SUP, kano, kajak, fiskeutstyr og vannscooter.

Minst 6 personer
Ta kontakt for pris

Lofoten

Svolvær, Skrova, Trollfjorden, og mer. Vi kan garantere havørn og spennene historier fra områdene.

Minst 6 personer
Ta kontakt for pris
FD6B2966-998C-4E7D-AECB-04DD8EA4D677.HEIC
IMG_3666.HEIC
IMG_3666.HEIC

Hvor går turen?

Rib Narvik er en moro og spennende aktivitet for både lokale, tilreisende, og turister som vil oppleve Narvik og omegn fra sjøen. Det passer også perfekt som en aktivitet, eller en del av et større arrangement, enten det er for familien, vennegjengen, team-building for bedriften, eller utdrikningslaget.

Vi skreddersyr turer etter ønsker og behov. Rib-tur med lunsj, middag, og lignende kan også kombineres.

Vi kjører turer hele året, og gleder oss til å ta deg med på tur!

Opplevelsen
starter her

Ta kontakt for å planlegge din neste tur, eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

(+47) 414 40 147

  • Facebook RibNarvik
  • Instagram RibNarvik

Takk for din henvendelse!

bottom of page